KALENDER

VIRTUELLE ØLFOREDRAG

FORÅR 2021

Tirsdag den 12. januar: Royal Unibrew Årsmøde

Fredag den 15. januar: Novo Nordisk (VINTERØL)

Lørdag den 16. januar kl. 14.00: Restaurant Carl Nielsen: Smørrebrød og Øl, Herslev Bryghus ved Tore Jørgensen, Thilde Gilling og Carsten

Lørdag den 23. januar kl. 14.00: Restaurant Carl Nielsen: Smørrebrød og Øl, People Like Us ved Rune Lindgreen, Thilde Gilling og Carsten

Lørdag den 30. januar kl. 14.00: Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning med Anders Kissmeyer og Anders Mundelin

Fredag den 5. februar kl. 17.00: SWECO (VINTERØL)

Fredag den 12. februar kl. 15.30: BOLIUS (VINTERØL)

Søndag den 14. februar kl. 17.00: IDA (Ingeniørforeningen) (VINTER- OG FORÅRSØL)

Deltagerne i et virtuelt arrangement omkring jul med IDA skriver bl.a. dette: “Glimrende arrangement, engageret og vidende foredragsholder”. “Carstens humor og smittende ølentusiasme var ikke til at stå for!”. “Meget engageret vært med stor viden og god til at formidle”. “Dygtig, underholdende og kompetent vejledning…”. “Helt fantastisk. Godt, at vi ikke skulle køre hjem!”. “Supergodt arrangement. Carsten Berthelsen er jo fantastisk i rollen som ekspert, og han er både underholdende og vidende!”.”Det bedste Webinar jeg/vi har deltaget i”.

Fredag den 5. februar kl. 17.00: SWECO (VINTERØL)

Lørdag den 20. februar kl. 14.00: Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning med Anders Kissmeyer og Anders Mundelin

Fredag den 26. februar kl. 16.00: Kammeradvokaten (VINTERØL)

Lørdag den 27. februar kl. 15.00: Humle Ølbar (Næstved): TRAPPISTØLSMAGNING

Fredag den 5. marts: COWI (VINTER- OG FORÅRSØL)

Lørdag den 6. marts Kl. 13.00: LM BYG (VINTER- OG FORÅRSØL)

Søndag den 7. marts kl. 14.00: Ølrejsen i Danmark, SKAAL, København med Kenneth Ditmar Hansen. Smagekassen til den virtuelle smagning kan købes gennem BEER BUTLER. De deltagende bryghuse er: 

Musicon Mikrobryggeri – Roskilde Pilsneren – 5 %
Undergæret tyskinspireret Økologisk Pilsner, 30 IBU, 12% Plato
(Roskilde), etableret i 2017 af Peter Jelsted, tilhørende Ølbar i 2018

Vestslesvigsk Bryghus – Ubesmittet Grønbær – 5%
Spontangæret øl med tilsætning af umodne jordbær, 12% Plato
(Løgumkloster), etableret i 2014 af Hans Lautrup Nørgaard

Caleidoskope Brewing – Flaxen Circles – 6,4%
Overgæret New England IPA, under kogning: Hallertauer Magnum, tørhumlet med bl.a. Citra, ca. 25 IBU, 14% Plato (Amager). Etableret i 2019 af fire venner

BenzoBrew – Benzo – 7%
Overgæret Porter med lakrids, 35 IBU, 18% Plato, Hvidovre, etableret 2018 af Michael Tidemand

Ålbæk Håndbryggeri – Havne Stout – 9,1%
Overgæret Imperial Stout med rålakrids, 50 IBU, 20% Plato).
Etableret i Ålbæk i Nordjylland i 2017 af Michael Fischer

Ølluminati: Don Domingo – 10%
Overgæret Imperial Stout med tilsætning af cognac, 40 IBU, 22% Plato)
(Viborg) etableret 2017 af Theis Bach Nielsen og Mads Claus Henriksen

Lørdag den 27. marts: Lion’s Løgstør, (VINTERØL)

EFTER 1. APRIL KAN DER MELDES UD OM FLERE ARRANGEMENTER. MÅSKE LIVE SMAGNINGER…

Markeret med rødt: Offentlige arrangementer

Skriv eller ring om et godt tilbud på et foredrag!